Partner strategiczny działu Biznes
Restauracja znajduje się nieco na uboczu i mogłoby się wydawać, że taka lokalizacja nie może jej służyć. Jest jednak zupełnie inaczej. Wielu ceni sobie tę intymną atmosferę i piękne otoczenie.
Przed kilkoma laty gmina Nowe sporo zainwestowała w rewitalizację tego obiektu. Oczywiście te walory nie miałyby większego znaczenia, gdyby nie dobra kuchnia i miła atmosfera. I tu pojawia się odpowiedź, dlaczego dzierżawca zdecydował się na rozbudowę.
Partner działu Biznes
- Do tej pory mogliśmy obsługiwać imprezy nie większe niż na 50 osób - tłumaczy Iwona Obarowska, prowadząca restaurację Złoty Róg. - Na początku w zupełności to wystarczało. Jednak ostanie lata pokazały, że potrzeby są znacznie większe. Stąd decyzja o powiększeniu lokalu o ogród zimowy.
Stawiona w tej chwili konstrukcja będzie mieć szklane ściany i drewniany dach. Prace powinny zakończyć się w drugiej połowie maja.
- W przypadku imprezy z tańcami pomieścimy około steki gości - kalkuluje Obarowska. - Gdy jednak w grę będzie wchodził sam posiłek, liczba miejsc przy stole wrośnie do 150.
a.bartniak@extraswiecie.pl
Gosiek
23 marca 2020 20:33
Super,to się przyda
Super,to się przyda
stokrotka
23 marca 2020 21:32
Ważne żeby była wentylacja i
Ważne żeby była wentylacja i okna do otwarcia , a nie całe ściany szklane.Ważne także normalne jedzenie a nie jakieś mini i kiełki. Ale ogólnie zyczę powodzenia bo obsługa i właściciele bardzo mili.y
Pracownik
23 marca 2020 21:39
Będą trzy wejścia, otwierane
Będą trzy wejścia, otwierane okna i klimatyzacja. Myślę, że z posiłkami też sobie poradzimy. Wszystko pod zamówienie klienta. Serdecznie zapraszamy.
Beata
23 marca 2020 21:49
Ja jestem bardzo zadowolona
Ja jestem bardzo zadowolona miałam 2 imprezy i było super pozdrawiam właścicieli restauracji
Klientka
23 marca 2020 21:52
Brawo dla właścicieli
Brawo dla właścicieli prowadzących restaurację za pomysł i pełen profesjonalizm
Tragedia
24 marca 2020 04:08
U nas w Nowem to się nic nie
U nas w Nowem to się nic nie opłaca – wszystko pada.
Tragedia
Klient
24 marca 2020 09:00
Jedzenie z zamrażarki
Jedzenie z zamrażarki odgrzewane w mikrofalówce.
Stały klient
24 marca 2020 09:43
Nie prawda, korzystam minimum
Nie prawda, korzystam minimum raz w tygodniu, jedzenie bardzo smaczne. Gratuluję pomysłu. Super , że mimo wszytkich narzekań w koło, ktoś się rozwija. Trzymam kciuki.
Nowianin
24 marca 2020 10:03
JUŻ ZACZYNA SIĘ HEJT NA
JUŻ ZACZYNA SIĘ HEJT NA DZIERŻAWCÓW, OPANUJCIE SIĘ . NIE O TO CHODZI W ARTYKULE. MACIE PROBLEM DO ICH JEDZENIA TO MOŻECIE PISAĆ NA ICH STRONIE. GRATULUJE POMYSŁU.
Anonim
24 marca 2020 12:00
Przepiękne miejsce.
Przepiękne miejsce.
Jan Stary
25 marca 2020 13:32
Na razie, to można będzie
Na razie, to można będzie robić imprezy na dwie osoby