W programie, oprócz stoisk wystawców, szereg atrakcji: pokazy kulinarne prestiżowego Klubu Szefów Kuchni, pokaz starych maszyn rolniczych, demonstracja pracy bartnika, konkurs nalewek, prezentacja wyrobu oscypków, koncerty.
W tym roku przypada dwunasta edycja Festiwalu Smaku. Wybieracie się w najbliższy weekend na „małe co nieco” do Gruczna?
Popatrzyć można, ale kupować
Popatrzyć można, ale kupować raczej nie warto. O wiele za drogo
Z festiwalu ktory miał
Z festiwalu ktory miał promowac lokalne produkty, małych wytwórców zrobiła się impreza na której coraz więcej stoisk zajmują duzi producenci często zagraniczni
Świetna impreza! Można poznać
Świetna impreza! Można poznać nowe smaki, lokalnych producentów, uzupełnić spiżarnię o unikalne smakołyki. Ceny? Na ogół adekwatne do jakości wyrobów i użytych surowców. Smacznego weekendu 🙂