REKLAMA
W weekend 24-25 sierpnia na czternastą edycję Festiwalu Smaku zjadą wystawcy z różnych regionów kraju, nie tylko z żywnością, ale też z wyrobami rękodzieła.
Osoby, które wybiorą się na festiwal, będą mieli okazję do udziału w nowym konkursie o Grand Prix Publiczności w sobotę 24 sierpnia o godz. 10.00 Publiczność będzie oceniać nie tylko smak i wygląd potraw, ale też umiejętności marketingowe kucharzy i restauratorów.
Tradycyjnie już wystawcy będą rywalizowali w kategoriach Smak Regionu, Nalewka Roku i Miód Roku.
REKLAMA
Otworzy się w nowym oknie
Otworzy się w nowym oknieOtworzy się w nowym oknieOtworzy się w nowym oknie
Program Festiwalu Smaku
sobota, 24 sierpnia
10.00 otwarcie, występy artystyczne i pokazy
10.30-17.00 bloki muzyczne
12.00, 14.00, 15.30 pokazy rękodzieła
13.00 turniej nalewek
17.00 gala:
- podsumowanie konkursów
- wręczenie nagród
23.00 zakończenie
niedziela, 25 sierpnia
10.00 rozpoczęcie, występy artystyczne i pokazy
16.00 zakończenie