W programie, oprócz stoisk wystawców, szereg atrakcji: pokazy kulinarne prestiżowego Klubu Szefów Kuchni, pokaz starych maszyn rolniczych, demonstracja pracy bartnika, konkurs nalewek, prezentacja wyrobu oscypków, koncerty.
W tym roku przypada dwunasta edycja Festiwalu Smaku. Wybieracie się w najbliższy weekend na „małe co nieco” do Gruczna?
Ewa
16 sierpnia 2017 10:19
Popatrzyć można, ale kupować
Popatrzyć można, ale kupować raczej nie warto. O wiele za drogo
Luk
16 sierpnia 2017 10:36
To jedź nad morze tam zjesz
To jedź nad morze tam zjesz na pewno taniej hahaha
kibic
16 sierpnia 2017 11:07
Z festiwalu ktory miał
Z festiwalu ktory miał promowac lokalne produkty, małych wytwórców zrobiła się impreza na której coraz więcej stoisk zajmują duzi producenci często zagraniczni
Smakosz
17 sierpnia 2017 12:22
Świetna impreza! Można poznać
Świetna impreza! Można poznać nowe smaki, lokalnych producentów, uzupełnić spiżarnię o unikalne smakołyki. Ceny? Na ogół adekwatne do jakości wyrobów i użytych surowców. Smacznego weekendu 🙂